2 WERKPLEKKEN VRIJWat is Ijkpunt?

Ijkpunt is een platform welke gevormd wordt door een creatief duo, Niels Van Elven en Jan De Vogelaere, die elk hun eigen technische en vormelijke achtergrond bezitten. We definiëren ons als een dienst voor het uitwerken van beelden, ideeën van de 'creatieve minds' door middel van moderne technologieën. Door onze positieve evolutie en gestage groei werd de beschikbare ruimte krap. Een verhuis drong zich op en  vonden we in de Van Lissumstraat te Deurne-Zuid. Voordien verbleven we met onze activiteit reeds in het bijzondere concept van gedeelde ateliers (De plantage, Creative Collective en Werkplaats 4).


Overview gedeeld atelier

Deurne zeg je?

Ons atelier is gelegen in de Van Lissumstraat te Deurne-Zuid. Het is gehuisvest in een enclave van verschillende makers, ontwerpers en andere creatievelingen die er hun ding kunnen doen. Doorheen de toegangspoort kom je op de binnenkoer waaraan de verschillende ateliers gelegen zijn. Dit allemaal goed bereikbaar net voorbij de singel.


Wie zoeken we?

We zijn sinds de oprichting van Ijkpunt een grote voorstander van het gedeelde atelier.  Ons eigen atelier breidt alweer uit en samen met onze fijne residenten zoeken we nog een extra creatieveling. We beogen gelijkgezinden die een werkplaats nodig hebben waar er gezaagd, gefreesd en gehamerd mag worden.

Stockage vak aan de muur en een werkplek

Wat bieden we?

2 werkplekken in ons gedeeld atelier:


WERKPLEK 1
a. Een vrije wand in ons gedeeld atelier  in het concept van 'clean desk' :

Wanneer je alleen bent, kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke delen. Op het einde van je werkmoment zorg je dat de gemeenschappelijk delen vrij zijn. 

b. Gebruik van de montagetafels en enkele gereedschappen.
c. een eigen stockagevak
d. Vrolijke gezichten met elk hun eigen expertise.

OPTIONEEL: extra stockageruimte in het aangrenzende atelieroverview van het atelier

Wie ben jij?

Je bent een creatief persoon en staat open voor het idee van een gedeeld atelier. Je bent constructief en sociaal.  Voel je je aangesproken? Spreek dan eens met ons af en dan bekijken we hoe jouw activiteit in ons atelier past. 

Quanta Costa?

De huurprijs voor een werkplek bedraagt 185€. Beide werkplekken zijn incl kosten, internet en brandverzekering per maand en is SNEL beschikbaar. Contacteer ons via email: hello@ijkpunt.be of geef een bel op. 
0473 88 25 74 (Jan) of 0476 26 60 64 (Niels)De volledige ruimte

Foto's?

Jazeker! hieronder enkele foto's als sfeerbeeld van ons gedeeld atelier.