IJKPUNT

PROTOTYPE YOUR CREATIVITY

 


MISSIEIjkpunt bouwt jouw idee, schets of concept uit tot een tastbaar en werkend object. Dit kan gaan van een logo of een slagzin tot kaartjes en nog veel meer.

In ons atelier zetten we aan de hand van verschillende digitale manieren zoals lasersnijden en -graveren tot CNC frezen en 3D printen om uw creatieve ideeën om te zetten tot kwalitatieve en verzorgde producten.

MACHINESDiverse machines helpen ons jouw prototype vorm te geven. Ijkpunt gaat voor oplossingen op maat. Willen we een tekst graveren? Dan maken we gebruik van onze lasersnijder. Heeft het object een zekere dikte? Dan is dit een klus voor onze freesmachine. Wordt het eindresultaat een complex 3D-object? Dan weten we raad met de 3D-printer.

VOORBEELDENBij Ijkpunt is elke dag uniek dankzij onze unieke klanten die actief zijn in ontzettend veel verschillende sectoren. We denken en visualiseren mee met elke klant en maken zo van elk ontwerp een persoonlijk verhaal. Repetitief is het werk bij Ijkpunt nooit. De combinatie van verschillende materialen met verschillende machines geeft elk object een eigen karakter.

IJKPUNTElk bedrijf is een optelsom van de talenten van haar medewerkers. Benieuwd naar de unieke formule van Ijkpunt? We vertellen je graag meer over onszelf en onze passie voor het vak. 

CONTACTBenieuwd naar meer? Neem dan zeker contact op met ons. Bel ons, schrijf ons, laat ons maar iets weten of nodig jezelf uit in ons ijkpunt-atelier. We kijken uit naar je meest creatieve ideeën.

SHOPOnze creativiteit houdt niet op wanneer we jouw prototype hebben afgewerkt. Daarom ontwikkelen we ook eigen producten om te tonen wat er allemaal mogelijk is met onze machines. Je vindt ze in onze Ijkpunt-webshop. Neem gerust een kijkje!

2
Creatieve makers
3
computergestuurde machines
4
detaillistische ogen
8+
geweldige jaren
900+
tevreden klanten
toepassingen