Onze missie

Hoe gaan we te werk in het maken van uw prototype? Dat is simpel, hier volgen we drie essentiële stappen.  Begrijpen, ontwerpen en maken.

-1-

CONTEXT
SAMEN ONTWERPEN

Alles start met het luisteren naar uw idee. Zo leren we de context kennen waarin dit idee zich plaatst. We gaan samen met u en vanuit onze expertise op zoek naar een mogelijke uitwerking en hoe we dit idee betekenis geven. Eenmaal we een goed zicht hebben op het verhaal, gaan we over naar de volgende stap.

-2-

DIGITAL
DIGITALE VOORBEREIDING

Hierin vertalen we het idee naar een digitaal ontwerp. door het object virtueel te simuleren krijgen we onmiddellijk een eerste beeld wat we kunnen aftoetsen naar de haalbaarheid, uitzicht en kostprijs. Door steeds verder te finetunen en kritisch vragen te stellen zijn veel problemen al reeds vermeden voor we de volgende stap van het prototypen ingaan.

-3-

PROTOYPE
TASTBAAR OBJECT

Eenmaal tevreden van het ontwerp is het tijd om het virtueel decor te verlaten en te concretiseren naar een tastbaar en fysiek object. Dit doen we door met intelligente software onze machines aan te sturen. Welke machine we gebruiken, hangt af van hoe we het object benaderen. Na de bewerking gaan we het object ook nog inspecteren en manueel fijn afwerken waar nodig.