onze missie

Hoe gaan we te werk bij het maken van jouw prototype? Dat is simpel:
We volgen telkens drie essentiële stappen: begrijpen, ontwerpen en maken.


terug

-1-

CONTEXT
SAMEN ONTWERPEN

Bij het ontwikkelen van een prototype start alles met het luisteren naar jouw idee. Zo leren we de context kennen, waar het idee vandaan komt en waar je naartoe wil. Vanuit onze expertise gaan we samen met jou op zoek naar een mogelijke uitwerking en naar de beste manier om je idee betekenis te geven. Wanneer we het verhaal begrijpen, gaan we over naar de volgende stap.

-2-

DIGITAL
DIGITALE VOORBEREIDING

In stap twee vertalen we je idee naar een digitaal ontwerp. Door het object virtueel te simuleren krijgen we onmiddellijk een eerste beeld. Dat kunnen we aftoetsen aan de haalbaarheid, het uitzicht en de kostprijs. Door steeds verder te finetunen en door het stellen van kritische vragen, ontdekken we veel problemen al voor we de volgende stap van het prototypen ingaan.

-3-

PROTOTYPE
TASTBAAR OBJECT

Eenmaal tevreden over het ontwerp is het tijd om het virtuele decor te verlaten. We gaan in deze laatste stap concretiseren naar een tastbaar, fysiek object. Daarvoor sturen we met intelligente software onze machines aan. Welke machine we gebruiken, hangt af van hoe we het object benaderen. Na de bewerking inspecteren we het prototype en werken we het manueel fijn af waar nodig.