IJKPUNT 
PROTOTYPE YOUR CREATIVITYMISSIEmeer over onze werking 


Ijkpunt bouwt jouw idee, schets of concept uit tot een werkend en visueel object aan de hand van verschillende digitale technologieën. In ons atelier gaan we aan de slag om uw idee uit te werken tot een werkend prototype.

MACHINES
ontdek onze machines 


In ons atelier hebben we diverse machines die ons helpen het prototype vorm te geven. Willen we een tekst graveren? Dan maken we gebruik van onze lasersnijder. Heeft het object een zekere dikte? Dan is dit een klus voor onze freesmachine. Benaderen we het als een complex 3D object? Dan weten we raad met de 3D printer. 

PROTOTYPES
bekijk meer voorbeelden 


Elke dag is uniek. Dit komt doordat we klanten hebben in veel verschillende sectoren. Doordat we steeds meedenken met de klant en daarmee hun wensen mee helpen visualiseren, maakt dat elk ontwerp een persoonlijk verhaal wordt. Repetitief werk blijft aan de zijlijn doordat we via verschillende materialen en machines elk object hun eigen karakter naar voor kunnen brengen. 
IJKPUNT


 Achter elk bedrijf gaat er knap werkvolk schuil. Bij Ijkpunt is dat evenzo! Leer ons zeker kennen en onze passie voor het vak


CONTACT

Overtuigd? Neem dan zeker contact met ons op. Bel ons op onze nummers, overstelp ons met mails of nodig jezelf uit in ons atelier.

SHOP

Wanneer we klaar zijn met uw prototype stopt onze creativiteit niet. Daarom ontwikkelen we ook eigen producten om te tonen wat er allemaal mogelijk is met onze machines. Neem gerust een kijkje!
2

creatieve makers

3

computergestuurde machines

4

detaillistische ogen

6+

geweldige jaren

750+

tevreden klanten

toepassingen